Ipari és mezőgazdasági épületek tetőszigetelése - bélyegkép

Ipari és mezőgazdasági épületek tetőszigetelése

Tökéletes hőmérséklet optimalizálás és beázásmentesség! A szórt poliuretán hab a leghatékonyabb és legbiztosabb módja annak, hogy több száz, vagy több ezer négyzetmétert szigeteljen toldás és illesztés nélkül.
Ezenkívül a megfújt szerkezetet merevíti. A tetőszigetelés véd a csapadéktól, a tető és homlokzat szigetelés véd a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól. A mezőgazdaságban rendkívül fontos szerepe van hő szigetelésnek és a víz szigetelésnek. A magtárolóknál, vetőmagtárolóknál, táp és takarmánytárolóknál súlyos károkat tud okozni a szerkezetben keletkező csepegő víz, a csapadék és a magas hőmérséklet. A poliuretán hab megszünteti ezeket a káros jelenségeket, a tárolt mag, takarmány nem fog vizesedni, nincs rothadás, tönkremenetel.
Az állattartásban is kiemelkedő szerepe van hő szigetelésnek és a vízszigetelésnek. A poliuretán kiváló hő szigetelő tulajdonságának köszönhetően optimális hőmérsékletet tudunk teremteni télen és nyáron egyaránt a haszonállatoknak. Így nem jelentkeznek káros hatások mint étvágytalanság stb., ez jelentkezik a kiadások csökkenésénél.
A poliuretánnal kezelt felületek higiéniai szempontból is előnyösek, könnyen takaríthatók. Magasnyomású mosóval tisztíthatók és ellenáll a vegyszereknek.